Cargando...
 
 
Dècades Radio Online

Traductor 
Décadas Radio
Una década para recordar

Retallades de premsa

Un mitjà de comunicació

Articulo en la Revista L'Espill en la qual el Director de l'Odissea parlava sobre la ràdio d'aquell llavors:
Les emissores independents són l'alternativa sense més imperatius de donar a la radio difusió el canvi (amb el bon sentit de la paraula) que tota l'audiència esperava, però aquí topem amb les legalitzacions, el perquè per una simple autorització no es dóna pas a noves postures o posicions que l'única cosa que es pretén és reforçar i avançar en el plànol tecnològic, cultural
Vist 7443 vegades.
Recortes de prensa - La Generalitat clausura Radio Odisea

La Generalitat clausura Radio Odissea

Article en la Revesteixi Delta (Novembre de 1985) on s'informa de com era L'Odissea Radio i com va ser el seu tancament.
Membres del Departament de Radiodifusió de la Generalítat de Catalunya, components d'els Mossos d'Escaira, van procedir el passat dia 7 de novembre a la clausura dels equips d'emissió de Ràdio Odissea, al no disposar aquesta emissora de la corresponent concessió de llicència per poder emetre legalment.
Els fets van tenir lloc en el dia abans citat, a les 12,25 del matí i al trist acte, al marge del personal de la ràdio encapçalat pel seu director José Del Carrer, van fer acte de presència per part del nostre Ajuntament, el Regidor de Cultura Sr. Pérez Moya i la Cap de Premsa Ana González.Els fets van tenir lloc en el dia abans citat, a les 12,25 del matí i al trist acte, al marge del personal de la ràdio encapçalat pel seu director José Del Carrer, van fer acte de presència per part del nostre Ajuntament, el Regidor de Cultura Sr. Pérez Moya i la Cap de Premsa Ana González.Els fets van tenir lloc en el dia abans citat, a les 12,25 del matí i al trist acte, al marge del personal de la ràdio encapçalat pel seu director José Del Carrer, van fer acte de presència per part del nostre Ajuntament, el Regidor de Cultura Sr. Pérez Moya i la Cap de Premsa Ana González.Els fets van tenir lloc en el dia abans citat, a les 12,25 del matí i al trist acte, al marge del personal de la ràdio encapçalat pel seu director José Del Carrer, van fer acte de presència per part del nostre Ajuntament, el Regidor de Cultura Sr. Pérez Moya i la Cap de Premsa Ana González.
Vist 6515 vegades.
... ...
     
 Dècades RadioDecadas Radio

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat